Saturday, September 10, 2011

PRAY FOR MY DAD

SALAM SEMUA

NOW I'M WORRIED ABOUT MY DAD....
5hb sept dia sakit mata mula2..
tg hari tuh jumpa dia ok je lagi..
siap gurau2 dgn kawan..

ptg tu balik2 tgk kereta ayh dkt rumah..
tp dia dlm bilik sampai mlm xkeluar...

after that my mom said he got fever..
he feels dizzy...

skrg dah masuk seminggu..
jumaat baru dia nak pg hospital..
mama n abg ajk dia tak nak DEGIL!!..


doc thn dia dkt wad..
doc ckp ayh suspek DENGGI..

mana tak nya mkn xlalu..muntah2..
pening kepala...

ada hari tu dia gatal pg drive semata2 nak beli brg..
time nak balik tuh dia PENING kepala nak pengsan..
nasib dah dekat dgn kereta..
dduk dlm kereta beberapa min then baru balik..

adehhhh~~


malam tu ku pergi hospital..
he look good..
CERIA je..

tp pagi td mama msg..

platlet ayah turun from 45 to 26..
if reach 20 kena masukkan darah..

ok baru td mama inform ayh punya platlet trun lg..

OMG 21 aje!!!!

dah la ku kena kerja..
mintak org tlg gantikan sorg pon tak nak...

bila time diorg laju je..
yang tak bole blahnyew..

system lak down..
lansung xle login..

bpe jam nak ngadap PC..

aku risau kan ayh..
xmasal kerja lak...

masa ayh sakit jantung ku dah nges..
inikan DENGGI!!!

GODS HELP ME PROTECT HIM!!!
I'M REALLY WORRIED..

I LOST ONE OF MY BELOVED ONE..

I DON'T WANT LOST ANOTHER ONE..

HOPE HE WILL BE FINE~~

I LOVE U DAD...

T_T





<--- Klik This If U like

0 cakap la ape2 pown:

Total Pageviews