Wednesday, September 14, 2011

ape nie!??


SALAM ALL,

HARI SAYA ADA SITUASI YG SGT SEDIH
A= SUAMI
M= ISTERI


Selepas si A sembuh dari penyakitnya, dia pulang ke rumah bersama isteri dia..
mereka sekeluarga berkumpul dia bawah.
Si M cerita kan kelakuan anak2 selama suaminya di hospital.

M: semalam si kakak beli panties..tp bila time nak bayar dia lari pg tgk brg2 lain...M panggil la suruh bayar sendiri semua.
A: pandang dan gelengkan kepalanya..

Sambil berbual si A membuka computer untuk membayar jumlah perubatan dia rumah sakit.

M: A buat apa? bayar bill ke?
A: ye la kena la bayar igt free ke?
M: tu la semalam kakak nak support A xnk...tp bila tanya kakak nak tlg support x dia gelak je..
A: M tu bukan nak tlg support skit..
M: itu kan masalah A...bukan masalah M...
A: dgn terkejot berkata..ok nanti M ada masalah jgn mntk tlg A!!
M: nak mntk tlg mak saya xnk...
A: shhhhhh~~ (tukar topik tak mahu ank2 mendengarnya)



SEPERTI DIALOG DIATAS...
BEGITU KAH ISTERI YANG SOLEHAH???!!
semasa suami dalam keadaan sakit dan terdesak tidak mahu tolong suami..
sang suami sgt keras kepala tidak mahu dibantu oleh anak2 kerana tidak mahu menyusahkan mereka walaupun dia berhak meminta!!








<--- Klik This If U like

0 cakap la ape2 pown:

Total Pageviews