Thursday, January 20, 2011

SAD..SOB..SOB..SOB..

aSSALAMUALAIKUM SEMUA..

SIHAT? DAH MKN?
DAH MINUM? MANDI? BERAK SEMUA???

hhehehehehe...
Hari yg sangat sedey..
sbb ape??

satu sbb kerja pada hari org cuti..
dala PH tp duit ciput je dpt!!!

AWWWWWWW~~~
WTH!!!

itu satu la..
satu lg sbbbbb....

semua kakak2 ku mauu OUT from this department~~
SOOOOO sADDDDDD!!

lepasnie xde la nak gedik2 lg dgn diorg..
xde la nak lunch same2 dgn diorg..

even sedey..
wanie doakn korg succes dlm hidup..
THIS IS BETTER WAY THEN NOTHING..

HOPE THE BEST FOR ALL OF U SIS!!

sobb..sobb..sobb..
will mis all of u..
KAK WAN,KAK DAYAH,KAK YANI,KAK HAJAR...

do ur best!!
CAYOK3..












<--- Klik This If U like

Wednesday, January 12, 2011

OMG!!!!

Untuk peringatan kita bersama sebagai muslim….

Produk Gula-Gula: Clorets

Pada 22.12.2010 yang lalu saya telah menerima email dari seorang sahabat baik. Pada awalnya saya kurang yakin dengan email berantai yang sering kita terima dan kita tidak pasti kebenarannya. Jika kita menghantar (forward) email yang tidak sahih akan timbul satu fitnah yang berpanjangan. Kekadang email yang kita terima sudah diubahsuai (edit) oleh pihak tidak bertanggung jawab.

Sebelum saya forward email dibawah saya cuba mencari bukti kebenarannya. Pada 26.12.2010 saya telah membeli gula-gula “Clorets Infinity” seperti yang diberitahu di kedai serbanika yang dimaksudkan. Bila dibuka penutup, saya terus beristiffar, ternyata dan apa yang saya dapati email dibawah ini adalah benar. Begitulah caranya orang kafir latnattulah menyebarkan ajaran sesat untuk menyembah syaitan secara senyap/halus.

Jika tidak diambil peduli ini bermakna, jika kita orang islam membeli produk Clorets, sudah pastilah sedikit sebanyak kita menyumbang dana ke agama sesat tersebut. Dan, secara tidak langsung atau tidak sengaja di dalam poket manusia terutamanya orang-orang islam akan terdapat salib di dalam poketnya walaupun dia sedang solat jika ianya tidak mengetahui. Ini salah satu sebab kenapa kita tidak khusyuk bila mengerjakan solat atau ibadah lain kerana kita sering menggunakan produk yang tidak tentu asal usulnya, tidak halal yang kita gunakan atau makan.

Pandainya tindakan orang-orang kristian menyebarkan agamanya kepada manusia dan kita orang islam semua tahu, mereka semua adalah golongan orang-orang yang sesat di sisi ALLAH SWT.

Mulai hari, sama ada di dalam poket, kereta atau di rumah kita yang mempunyai produk gula-gula Clorets buangkan kedalam tong sampah. Kita orang-orang islam berjanji untuk BOIKOT (tidak membeli/mengguna) produk clorets atau sekutunya.

Ini adalah bukti yang benar:


Sebahagian daripada produk jenama clorets

Sebarkan semampu yang anda boleh………

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


EMAIL YANG SAYA TERIMA PADA 22.12.2010

aku ni jenis suke belek belek barang, bile ade barang kat tangan aku, aku suke sangat belek belek..henpon ke ipod ke, botol air ke, paket makanan ringan ke...memang aku suke belek, aku suke tengok info yang ade dalam benda yang aku belek tu

nak jadi cerita, semalam mase tengah lepak lepak ngan member aku, aku pn membelek lah paket gula angin clorets infinity yang boleh dibeli di 7 e
leven atau kedai kedai runcit atau pasaraya


cara nak buka kotak besi gula gula angin ni unik sikit, kite kene tari
k sikit je penutup dia, dan boleh keluar kan biji biji gula angin tu...jadi sebab gula gulanya dah habis, aku pn main main la dengan bekas besi dia...


tup tup masa tengah main, aku bukak abis penutup besi tu...haa...bila dah tebukak tu, tergamam aku tengok corak yang ada kat depan aku tu...lambang salib yan
g amat amat clear boleh ditengok..aku tak tau la kalau pandangan orang lain macam mana..tapi kat pandangan aku, macam lambang salib zaman feudal

sapa sapa kat luaq sana , silalah berhati hati, jangan dibeli gula angin clorets ni...kalau aku gatai tangan belek penutup kotak besi gula angin clorets ni, memang tak tau ada benda bahaya tersembunyi di sebalik penutup tu







<--- Klik This If U like

Friday, January 7, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak Bdk Botak... (",)

Jom sertai Ramai2~~

Mai2 tlg penuhkan bloglist dlm blog ini..



Syarat2nya:

1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang. Buat 1 link ke entry nie ye...

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)


imma gurl!!

"
"
"

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat

5) Letak link entry korang kat bwah nie.



hahahahahaha...
kpd sesiapa yg kne tagg tuhh..
bertuah la korg..
wakakakakakaka~~

main abgkot je nme korg..

Wednesday, January 5, 2011

which one?? HELP me!!!

Salam...
Hi semua..

Apa khabar..??
Apa macam Tahun Baru nie??
anyway belom terlambatkan nk ucapkan..

SELAMAT TAHUN BARU KPD SEMUA..

hurmmmm...
Azam wanie tahun nie ialah.....
byk woooooo~~~
1- nk kuruskan badan yg dah DEBAB nieeeeee...
waaaa~~~ penat turunkan 6kg..
naik balik 7 kg..
I HATE THAT!!!
2- nak beli hp baru....
(so sad xtau beli Hp ape..??)
3-nak beli kereta..
(nie pon kereta ape nk beli??? wahhh~~~ferari leh x?? weeeeee~~~)

huhuhuhuhuhuhu...
balik ke tajuk asl..
tgh pening kepala nie nak beli hp ape??


SATIO...kwn ckp xbest~~~
function dia fux..
tp hp dia mmg cantik n cam dia mmg lawa...



Xperia X8..




nie pon kwn ckp xbest jgk..
sbb dia ckp dia dah try semua..
wahhhhh..


iPhone 4...
huhuhuhhu..
dia nyew gedget mahal2..
pokai den..


SE Impresa..
nie function dia pon best jugak..
tp xde lg dkt malaysia...
terbaru punya...

amacammm?
mau beli ape??

tp tgk dkt SINI cun giler hp dia..
mcm2 bentuk hp ade..
nk mcm tivi pon ade..
nk yg cabot2 pon ade..
nk yg pusing2 pon ade..
nk mcm psp pon ade..

adehhhhhh~~
sparrow mate den tgk~~



MCM MANE NIIIIEEEEEE????


Total Pageviews